Sommar...


En liten fika såhär i de regniga tider som råder är ju aldrig fel. Se så fint och inbjudande det börjar bli i vårt nyrenoverade kök!!! Som snart är klart. Lagt nytt tak med inbyggda spotlihts och paneler med härligt knagligt stenvägg över. Allt i sann Shabby Chick-stil...





Våra vackra ekar...

Lite scrapbooking till lillen;)



















Åh, vad det är hääärligt med sommar. Nu grönskar det som aldrig förr. Tyvärr så har det regnat mycket och de stackarna som har haft sin semester redan har väl rostat sönder kan jag tänka;) MEN jag har tre veckor kvar och dom ska vi ta väl hand om, familjen och jag.














Har ju som sagt jobbat rätt så mycket de sista veckorna men när jag är ledig så tar jag kraft från min vackra trädgård. Därför vill jag bjuda er på lite vackra bilder av både det gröna, de vackra grå stenarna med den vackra mossan som växer vilt på och sist men inte minst...de vackra stora ekarna som växer i vår ekdunge.














Också lite pyssel som jag gjort till vår lille son som han ska ha på sin dörr till sitt alldeles egna rum, än så länge får den sitta på vårt gemensamma sovrum då han har sin säng där. Lite scrapbooking;)














Kramar Nillan;)

Lite pyssel såhär i sommartidet;)






Hej alla glada;)


Hoppas att allt är bra i sommarvärmen. Idag har det regnat här så det blev till att pyssla lite. Eftersom mellansonen skulle gå och klippa sig så passade jag på att ta en runda på Panduro;) Det visade sig att de reade ut fint presentpapper så jag köpte ett vackert med rosa prickar på. Tänkte att det skulle passa att klä in en liten ask som jag hade hemma till ingen nytta. Sagt och gjort, när jag kom hem och minstingen somnat för natten så satte jag igång. När timmarna började bli lite vääl sena så insåg jag att nu fick jag nog sluta pyssla. Men det är ju så förgjordat roligt;) Nu är det i allafall dags att gå och lägga sig så jag lägger in lite fina bilder som ni kan titta på. Ta en extra titt på mitt fina skåp som jag (äntligen) är färdig med i sann Schabby Chick-anda.


KRAMAR Nilla och god natt...