Lite nytt så här i Halloweentider!


Hello everybody;)


Nu är det Halloween och det lyser så vackert på alla kyrkogårdar. Vi har haft vinterkräksjukan - vilket är mindre mysigt men nu är den över. Puh, säger jag bara! Härligt med nya tider att se fram emot nu när det lackas mot jul.


Vi har haft två födelsedagar i huset, minstingen som fyllt ett och mellanpojken som fyllt tretton. Det blev härliga kalas med mycket musik (som ettåringarna stod för) och mycket paket. Nästan så man undrar om man verkligen kan ge så mycket ens till jul. Vart barkar det här med paket till barnen vägen? Nu för tiden så ska det ju vara så "hiskeligt" mycket med paket och är man några stycken barn i familjen så blir det MYCKET paket...jag lovar! Men, men di är ju bara små en gång så då får man faktiskt skämma bort dem. Fast allra bäst är ju och man skämmer bort dem med kärlek - ty det kan man aldrig få för mycket av.


Här kommer i allafall lite av vad kreativiten har att bjuda på i form av att min lilla pall (+en till liten pall) har blivit klara. En liten scrap-bookingväska, ett härligt lapptäcke, fin kobra (som jag hittade på Tradera), bordet som telefonen står på har jag också målat klart, en liten almenacka (som står på bordet) och en härlig sy-väska som jag hittade på Panduro. Håll till godo och hoppas att kreativiteten smittar av sig så här till jul så att det blir många fina saker som är hemgjorda i ert hus då... KRAAAMAR Nilla!