I väntans tider...

Hej alla glada vårälskare!!! Säger en som bor på ett ställe där den första snön för i år (nästan) kommit och ligger vit på taken...Hör ni, varför är det så förgjordat svårt att vänta på att den kalla tiden ska gå över och att VÅREN äntligen kommer??? Det riktigt kliar i mina fingrar efter att få gå ut och börja "röja" i vår trädgård.

Här är vårt växthus, som alltså är för kallt fortfarande som ni ser. Inte så inbjudande att sitta där och dricka kaffe ännu, om man inte har lovickavantarna på vill det säga;) Ja, man får väl sitta inne och njuta av lite god påsk-mat istället. Här har vi bullat upp i köket med allehanda gosaker. Egen gjord planka med tänta ljus i mörkret är vad vi tröstade oss med i väntan på varmare tider.

Men skam den som ger sig. Här är mina små frön som ska bli vackra blommor till sommaren. Inte mycket till världen än må jag säga, Men den som väntar på något gott, väntar inte för gäves;)
Pippin behöver fortfarande lite hjälp på traven att hitta mat för da`n.
Kolla här då. Inne kan man börja njuta av vackra blommor i allafall. Kanhända de får en plats ute i det fria till sommaren. Den som överlever denna vintern får väl se (jag menar blommorna på min fönsterkarm alltså;) KRAMAR Nilla;)