6 x Kärlek

räknare
besöksräknare

Kärleken har många ansikten. Det kan såklart vara när du är förälskad. Glädjen åker bergodalbana i kroppen. Fast det kan också vara smärta. När du lever i vacum och vaknar om nätterna av dina egna tårar. Smärtsamt medveten om att kärleken  kan göra ont.
Kärlek kan vara trygghet. När du levt med din partner i flera år och ni känner varandras vanor. Och ovanor.
Det kan vara nervositet. Nu för tiden, sänder folk sms. Det gjorde man inte förr. Då kan det säkert kännas som om den där orosklumpen i magen växer för varje timme som passerat, om du sänt iväg till den du tycker om och väntar på svar.
Kärlek kan handla om att få barn. Det är en stark kärlek som inte rubbas av något.
Malte som liten palt.
Du kanske har upplevt många sorters kärlek. Ja, för kärleken kan drabba alla, oavsett ålder. Visst finns situationer både i ditt och mitt liv som innehållit både glädje och härlighet när det gäller kärlek? Fast också när det känts rent fördjävligt, eller hur?
Och så jobbigt det känns när du blivit "dumpad". När omgivningen käckt säger till dig, liksom för att trösta: "det går över". Du befinner dig då i en kärlekskris och kan inte ta in orden. Lever liksom i en egen bubbla och ser bara hur alla andra verkar vara så lyckliga så.
Det kanske de är också, de där "andra". Som verkar leva i en helt annan verklighet än den du befinner dig i just då.
Ja, det enda jag kan säga till dig, om du råkar befinner dig det där "-det går överstadiet":
"Det går faktiskt över!" Det är bara ett krux... det tar sådan förgjordat lång tid.
Ja... alldeles för lång tid.

Kärlek jobbigt verklighet böda nilla malte melodifestivalen 2013 kärleksbeskymmer trösta det går över