Usch, vad kladdigt det blev med den "traditionella!"

räknare
besöksräknare


Dags för att äta. Jag sätter mig i lugn och ro för att hugga in i kanske världens godaste pizza. Japp, jag gör gärna reklam för denna sorten. Den är faktiskt till och med nästan godare än de som du köper direkt från pizzerian. Det är sant! Prova... också är den nyttigare också, mycket mindre av både kalorier och annat jox man ska hålla sig ifrån. Har inte så mycket insyn i allt det där, det lyckas av någon märklig anledning liksom inte fastna i min hjärna. Går in genom ena örat och ut ur det andra men av vad jag förstått är den nyttigare än många av de fettdrypande sorterna.
Till dagens middag har jag lyxat till det med en tidning. Min blick fastar på en sida...
Hörru... titta närmare på denna bild! Den föreställer kungen och hans vänner  som äter pizza från artisten Camilla Henemarks nakna kropp - det är bilden och som just nu upprör kungahuset. Den publicerades i tidningen "Tiden" för ett tag sedan och det är konstnären Elisabeth Ohlson Wallin som står bakom konstverket.
Ställer mig lite frågande varför och vad det är hon vill säga med tavlan? Läser att hon vill att: 
"även de socialistiska väreringarna ska kunna ha sin kungabild uppsatt på dass!".
Jaha, tänker jag och blev inte klokare av den förklaringen, inte det minsta. Minns min gamla mormor, hon hade Kungen och Sylwia i ett runt fotografi med guldram runt ovanför dubbelsängen där hon och morfar låg och sov. Den synen ser man inte idag. Fast att ha det här konstverket upphängt, det tror jag hon inte skulle ha. Inte någonstans i hennes hus, nä faktiskt inte ens på dass.
Jaja, det är nog inte meningen att man ska förstå allt här i världen och det enda jag tänker på när jag ser tavlan är två saker:

  1. Usch, vad kladdigt det måste bli, där hon ligger, stackarn helt nedkletad av tomatsås och annat jox.
  2. Hoppas verkligen hon var ren.. jag menar i dessa tider då vi lär oss att tvätta oss i handsprit i tid och otid, kan det väl inte vara så hygieniskt att äta från någon annans kropp precis.
Undra om jag ska klippa ut och rama in och hänga på mitt dass? Det skulle nog bli en och annan fråga om varför? Då skulle jag bara helt frankt svara:
"Jamen SER du inte det? Det är ju en kärleksförklaring till det socialilstiska samhället!" 
Eller skulle jag hålla mig till lite mer jordnära svar som:
"Jamen SER du inte det? Det är ju en kärleksförklaring från kungen till Camilla. Han gillar henne så mycket så han till och med vill använda henne som uppläggningsfat!"
Fortsätter med att försöka hugga in på min egen pizza allteftersom jag fortsätter att läsa...
Ja, jag rekomenderar denna. Prova!
Undra vad Camilla själv tycker om konstverket? Kungen själv med sitt följe tiger som vanligt.

Så sätter jag själv tänderna i min pizza, trots att jag måste medge att min aptit inte var riktigt lika stor som för någon minut sedan. Av någon anledning kan jag bara tänka på att jag verkligen hoppas att jag INTE råkar få nåt hår eller så i min tugga. Tror inte att könshår är så gott, också är det nog svårt att pilla ut mellan tänderna ;) 
Gillar inte att få Camillas könshår mellan mina tänder. Näpp!